Z detského sna až na olympiádu v Paríži: Prehry ma posúvajú, hovorí mladá boxerka Jarmila Kováčová 27. 7. 2024
Koronavírus potvrdili u prvého slovenského športovca. Nákazu má mladý boxer Csemez Rebeka Kosečeková 30. 3. 2020
VIDEO: Alvarez skolil Kovaľova: Bol som trpezlivý. Vedel som, že ho dostanem Zuzana Gálisová 3. 11. 2019
Bývalého majstra sveta v boxe usvedčili zo sexuálneho zneužívania vlastnej dcéry Karol Chren 3. 8. 2019
Bývalý reprezentant v boxe sa mal pridať k členom vražedného komanda na Cypre Zuzana Žigová 13. 12. 2018
Tyson Fury ohlásil comeback. Do ringu sa vráti po dvojročnom dopingovom treste Karol Chren 12. 4. 2018
Boxer VIDEO: Veľké priznanie mladého boxera. Vyhráva aj napriek závažnej genetickej poruche Karol Chren 5. 3. 2018
Mairis Briedis Briedis si bez problémov poradil s Huckom a je majster sveta v ťažkej váhe markiza.sk 2. 4. 2017
Box Zomrel exšampión v ľahkej welterovej váhe Pedro "Perico" Fernandez (†64) Zuzana Gálisová 11. 11. 2016
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím