Valjent aj Greif ukazujú kvalitu i naďalej. Odohrali celý duel a prispeli k porážke Madridčanov TASR 20. 10. 2024
Šanca na poslednú veľkú trofej pre chlapca z Rosária? Messi hetrikom katapultoval Miami na MS klubov TASR 20. 10. 2024
Nedeľa v Serii A: Fiorentina s gólovým galakoncertom, Neapol to zvládol aj bez zraneného Lobotku TASR 20. 10. 2024
Premier League so staronovým lídrom. City však ratovalo tri body v hodine dvanástej TASR 20. 10. 2024
Suaréz si spracoval loptu vyhodenú zo žeriava? Tak sa pozrite, čo predviedol Slovanista Soumah Marcel Marcišiak 3. 11. 2016
Futbal Ako v akčnom filme. Útočníka West Hamu Carrolla prenasledovali ozbrojení motorkári Karol Chren 3. 11. 2016
Futbal Zidanov syn Luka je opäť na posmech: V zápase proti Legii urobil školácku chybu Karol Chren 3. 11. 2016
Futbal VIDEO: Bale strelil vo Varšave oku lahodiaci gól, toto musí nadchnúť každého Róbert Ďurkáč 3. 11. 2016
Futbal Príprava na ME 2017 sa začína! Dajto odvysiela zápas Slovensko U21 – Škótsko U21 Marcel Marcišiak 2. 11. 2016
Futbal Manchester City oplatil Barcelone prehru, postup Arsenalu, PSG, Atletica a Bayernu Karol Chren 1. 11. 2016
Futbal VIDEO: Hamšík nechytateľnou bombou zariadil remízu Neapola s Besiktasom Karol Chren 1. 11. 2016
Futbal VIDEO Luis Suaréz sa pokúsil o nemožné. Spracoval si loptu vyhodenú zo žeriava? Karol Chren 1. 11. 2016
Futbal Kouč SR 21 Pavel Hapal nominoval na Škótsko, absentuje viacero známych mien Róbert Ďurkáč 31. 10. 2016
Futbal Premiérový gól Škrtela v Turecku teší. Nezabúda ale, čo je jeho prácou Róbert Ďurkáč 31. 10. 2016
Nebezpečný muž mal neďaleko našich hraníc arzenál výbušnín. Polícia stále zisťuje, čo všetko je ukryté v tuneloch pod domami
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Nebezpečný muž mal neďaleko našich hraníc arzenál výbušnín. Polícia stále zisťuje, čo všetko je ukryté v tuneloch pod domami