Valjent aj Greif ukazujú kvalitu i naďalej. Odohrali celý duel a prispeli k porážke Madridčanov TASR 20. 10. 2024
Šanca na poslednú veľkú trofej pre chlapca z Rosária? Messi hetrikom katapultoval Miami na MS klubov TASR 20. 10. 2024
Nedeľa v Serii A: Fiorentina s gólovým galakoncertom, Neapol to zvládol aj bez zraneného Lobotku TASR 20. 10. 2024
Premier League so staronovým lídrom. City však ratovalo tri body v hodine dvanástej TASR 20. 10. 2024
Bero a Lobotka sú nadšení reprezentačnou pozvánkou, chcú zahrať čo najlepšie Róbert Ďurkáč 7. 11. 2016
Futbal Jednu šialenú stávku už prehral. Anglická legenda si však nedá pokoj Róbert Ďurkáč 7. 11. 2016
Futbal Vedeniu posledného Popradu došla trpezlivosť, odniesol si to kouč Jonák Karol Chren 7. 11. 2016
Futbal Najkrajšie góly víkendu: Hamšíkova paráda, Hazard pokoril Everton, Pogbov projektil Karol Chren 7. 11. 2016
Futbal Barcelona otočila skóre šlágra proti Seville, na Real stráca dva body Zuzana Gálisová 5. 11. 2016
Futbal Dajto odvysiela zápas ŠK Slovan Bratislava – FC DAC 1904 Dunajská Streda Marcel Marcišiak 5. 11. 2016
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO