Valjent aj Greif ukazujú kvalitu i naďalej. Odohrali celý duel a prispeli k porážke Madridčanov TASR 20. 10. 2024
Šanca na poslednú veľkú trofej pre chlapca z Rosária? Messi hetrikom katapultoval Miami na MS klubov TASR 20. 10. 2024
Nedeľa v Serii A: Fiorentina s gólovým galakoncertom, Neapol to zvládol aj bez zraneného Lobotku TASR 20. 10. 2024
Premier League so staronovým lídrom. City však ratovalo tri body v hodine dvanástej TASR 20. 10. 2024
Futbal Mourinho dlho bez práce nezostal. Po desiatich rokoch sa vracia do Talianska Karol Chren 4. 5. 2021
Futbal Pracovná skupina SFZ si bola pozrieť Petrohrad. Kouč Tarkovič má rozpoltené pocity Róbert Ďurkáč 4. 5. 2021
Futbal Slovan reaguje na zhoršené výsledky, na trénerskú lavičku prichádza Vladimír Weiss Róbert Ďurkáč 4. 5. 2021
Futbal Škriniar po zisku titulu ťažko hľadal slová: Najväčší úspech v mojej kariére Róbert Ďurkáč 3. 5. 2021
Futbal FOTO a VIDEO: Škriniar má prvý titul s Interom! Takto oslavovalo Miláno Ivan Čerňanský 2. 5. 2021
Futbal Šláger medzi Manchestrom United a Liverpoolom preložili. Dôvodom sú protesty fanúšikov Rebeka Kosečeková 2. 5. 2021
Futbal Manchester United rozstrieľal AS Rím a má blízko k finále EL, Arsenal prehral vo Villareale Karol Chren 29. 4. 2021
Futbal Manchester City v prvom semifinále predviedol na ihrisku PSG víťazný obrat Karol Chren 28. 4. 2021
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím