Valjent aj Greif ukazujú kvalitu i naďalej. Odohrali celý duel a prispeli k porážke Madridčanov TASR 20. 10. 2024
Šanca na poslednú veľkú trofej pre chlapca z Rosária? Messi hetrikom katapultoval Miami na MS klubov TASR 20. 10. 2024
Nedeľa v Serii A: Fiorentina s gólovým galakoncertom, Neapol to zvládol aj bez zraneného Lobotku TASR 20. 10. 2024
Premier League so staronovým lídrom. City však ratovalo tri body v hodine dvanástej TASR 20. 10. 2024
Brankár Liverpoolu rozhodol o víťazste v 95. minúte a udržal nádej na Ligu majstrov Ivan Čerňanský 16. 5. 2021
V Barcelone sa po uvoľnení vyšli zabávať tisíce ľudí, polícia davy rozháňala Ivan Čerňanský 16. 5. 2021
Leicester prelomil smolu. Po triumfe nad Chelsea získal prvý FA Cup v histórii Róbert Ďurkáč 15. 5. 2021
Futbal Slovan Bratislava získal rekordný jedenásty majstrovský titul, Nitra vypadla z najvyššej súťaže Ivan Čerňanský 15. 5. 2021
Futbal Kapitán Žiliny Paur o odchode z klubu: Takúto vec by som už nespravil Róbert Ďurkáč 15. 5. 2021
Futbal Smoliar Rusov: Často sa zamýšľam nad tým, prečo mám toľko zranení, možno ich priťahujem Róbert Ďurkáč 14. 5. 2021
Futbal Finále Ligy majstrov sa napokon nebude konať v Turecku, UEFA rozhodla o presunutí Róbert Ďurkáč 13. 5. 2021
Futbal Kapitán Dunajskej Stredy boj o titul nevzdáva. Ako vidí svoje šance účasti na Eure? Róbert Ďurkáč 12. 5. 2021
Futbal Manchester City sa stal siedmykrát anglickým majstrom. Fanúšikovia oslavovali pred štadiónom Karol Chren 12. 5. 2021
Futbal Weiss pred ME: Uvidíme, či ma tréner povolá, jeho rozhodnutie budem rešpektovať Róbert Ďurkáč 12. 5. 2021
Futbal Vladimír Weiss sa po 10 rokoch vrátil do Slovana. Klub oficiálne potvrdil jeho angažovanie Karol Chren 11. 5. 2021
Futbal Najväčšie osobnosti Fortuna ligy na jednom štadióne. Pozrite si, ako vyzeral prvý mediálny deň Karol Chren 11. 5. 2021
Futbal Kemar Roofe spoznal definitívny trest za brutálny kop do hlavy brankára Slavie Karol Chren 11. 5. 2021
Futbal Oslava titulu sa odkladá. Slovan prehral s Dunajskou Stredou, vedenie okamžite odvolalo trénera Marcel Marcišiak 9. 5. 2021
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím