Ich návrat sa už dvakrát odložil. Astronauti, ktorí uviazli na ISS, sa nevzdávajú nádeje Alžbeta Garaiová Maťašovská 11. 7. 2024
Čo bude s ľuďmi na medzinárodnej vesmírnej stanici? Jediná raketa explodovala Michal Lukačovič 13. 10. 2018
Iss Japonský astronaut sa ospravedlnil. Za tri týždne pobytu na ISS vyrástol o 2 centimetre Karol Chren 9. 1. 2018
Exkluzívne Astronautka: Hľadala som na webe, ako sa chodí vo vesmíre na toaletu, našla som prihlášku do NASA Michal Lukačovič 5. 10. 2017
Veda a technika ISS môžete vidieť voľným okom. Kadiaľ práve letí, zistíte aj mobilom Katarína Ács 13. 9. 2017
NASA Sojuz sa už spojil s Medzinárodnou vesmírnou stanicou. NASA zverejnila video Nikola Teleková 9. 7. 2016
Rusko Rusi zmodernizovali raketu Sojuz. K vesmírnej stanici odletela nová posádka Karol Chren 7. 7. 2016
Rusko Ruská vesmírna loď vezúca experimentálny nanosatelit smeruje k ISS Marcel Marcišiak 31. 3. 2016
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím