Kuchyňa na Záhorí sa dočasne stane domovom pre stíhacie letectvo. Zisťovali sme, čo na to hovoria domáci Soňa Cipínová 23. 7. 2024
Letenky môžu zdražieť o desiatky eur. Jeden z dopravcov zavádza nový poplatok Lucia Tužáková 27. 6. 2024
Letectvo Trumpov zákaz vstupu už platí. Air France nezobrala na palubu 15 pasažierov radoslav kozak 30. 1. 2017
Letectvo Najväčšia letecká záhada v modernej histórii zrejme zostane nevyriešená radoslav kozak 17. 1. 2017
Letectvo Vojenské lietadlo omylom zbombardovalo utečenecký tábor, zomrelo minimálne 50 ľudí radoslav kozak 17. 1. 2017
Letectvo Slovenský pilot Tupoleva vysvetľuje, čo sa deje s lietadlom, keď ma problémy s klapkami radoslav kozak 29. 12. 2016
Letectvo Armáda a polícia sú pripravené okamžite reagovať, takto vyzerá zásah proti lietadlu radoslav kozak 21. 11. 2016
Letectvo Pilot boeingu sa za perverzné fotky z kokpitu dostal do problémov radoslav kozak 2. 11. 2016
sahara Na Slovensko sa valil piesok zo Sahary, nepotešil šoférov ani gazdinky radoslav kozak 28. 10. 2016
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím