Lintner: Reakcia zväzu je samovražda, facka mladému chlapcovi. Slafkovského si znepriatelili, pritom nemali dôvod Adam Dudiak 17. 10. 2024
Po Slafkovskom kritizuje SZĽH aj otec Fehérváryho: Vyhrážali sa mi, že syn nebude reprezentovať Richard Jančiar 11. 10. 2024
Hokejový zväz reaguje na Slafkovského kritiku: V budúcnosti by sa mal podobných komentárov zdržať Karol Chren 9. 10. 2024
Slafkovský sa pustil do vedenia SZĽH. Nečuduje sa, že Hossa či Gáborík v ňom nechcú pracovať Karol Chren 8. 10. 2024
SZĽH Prvý muž nášho hokeja bilancoval 100 dní vo funkcii: Toto sa výrazne zmenilo Karol Chren 29. 9. 2016
Hokej Ak sa stane Kohút šéfom SZĽH, Šatan bude generálnym manažérom repre Zuzana Gálisová 15. 6. 2016
Hokej Hossa, Gáborík, Bondra, Bartečko aj Haščák chcú za šéfa SZĽH Kohúta Michal Lukačovič 13. 6. 2016
Hokej Kandidát na šéfa SZĽH Tibor Turan predstavil program. Tu sú jeho priority Zuzana Gálisová 9. 6. 2016
Hokej Pálffyho ocenili za mládež, jeho skupina dá vlastného kandidáta na šéfa SZĽH Zuzana Gálisová 27. 5. 2016
Hokej Lintnerovci neprezradili meno kandidáta, do procesu zatiahli aj Šatana Zuzana Gálisová 27. 5. 2016
MS 2016 Čo hovorí Šatan na kuloárne reči o jeho kandidatúre ná šéfa SZĽH? Michal Lukačovič 15. 5. 2016
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím