Východniarske El Clásico pre Košice. Slovan pokľakol na ľade najslabšieho celku ligy TASR 20. 10. 2024
Trenčín reaguje na nevydarený vstup do sezóny. Skúsený tréner na lavičke Dukly skončil TASR 19. 10. 2024
Hokej VIDEO: Zámorské derby pod otvoreným nebom na MS20 rozuzlili až samostatné nájazdy Róbert Ďurkáč 30. 12. 2017
Hokej Takto oslavovali v šatni mladí reprezentanti neuveriteľné víťazstvo Zuzana Gálisová 29. 12. 2017
Hokej Bučekova fantastická individuálna akcia zaručila senzáciu. Slováci zdolali USA Zuzana Gálisová 29. 12. 2017
Hokej TL: V šlágri kola uspeli Banskobystričania v Košiciach, heroický obrat Nitry Róbert Ďurkáč 28. 12. 2017
Hokej Cehlárik po zranení už trénoval s Bostonom, čoskoro by mohol nastúpiť Róbert Ďurkáč 28. 12. 2017
Hokej VIDEO: Chárov Boston jasne zdolal Ottawu, Halák v bránke Islanders tiež víťazne zgalisova 28. 12. 2017
Hokej VIDEO: Slováci v prvom dueli na MS 20 Kanade vzdorovali, napokon skončili s debaklom Zuzana Gálisová 28. 12. 2017
Hokej VIDEO: Slovákov čakajú v noci Kanaďania, ich bek sa proti Fínom takto vyznamenal Róbert Ďurkáč 27. 12. 2017
Hokej Slovenská "20" v príprave s Ruskom prehrala, aj keď viedla o dva góly Michal Lukačovič 24. 12. 2017
Nebezpečný muž mal neďaleko našich hraníc arzenál výbušnín. Polícia stále zisťuje, čo všetko je ukryté v tuneloch pod domami
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Nebezpečný muž mal neďaleko našich hraníc arzenál výbušnín. Polícia stále zisťuje, čo všetko je ukryté v tuneloch pod domami
Ukrutné mrazy a 1100 kilometrov v nohách. Slovák, ktorý pokoril Južný pól, volal domov raz za pár dní