Východniarske El Clásico pre Košice. Slovan pokľakol na ľade najslabšieho celku ligy TASR 20. 10. 2024
Trenčín reaguje na nevydarený vstup do sezóny. Skúsený tréner na lavičke Dukly skončil TASR 19. 10. 2024
Šofér z Buffala poslal našim hokejistom pochvalný list. Takto vtipne ho preložil Google Róbert Ďurkáč 10. 1. 2018
Hokej VIDEO: Netradičný bitkár v NHL. Tatar druhýkrát v kariére zhodil rukavice Karol Chren 8. 1. 2018
Hokej VIDEO: Daňo strelil víťazný gól Winnipegu, Chára asistoval na gól pri prehre Bostonu Katarína Ács 8. 1. 2018
Hokej Tipsport liga: Šláger kola medzi Zvolenom a Trenčínom rozhodli až nájazdy Michal Lukačovič 7. 1. 2018
Hokej TL: Dukla zdolala Nové Zámky, Nitra si po predĺžení poradila s Košicami Róbert Ďurkáč 6. 1. 2018
Hokej Obrovské sklamanie švédskeho kapitána. Striebornú medailu zahodil do publika Michal Lukačovič 6. 1. 2018
Hokej VIDEO: Edmonton so Sekerom zdolal Anaheim, Flames povolali Hrivíka z farmy do prvého tímu Karol Chren 5. 1. 2018
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO