Východniarske El Clásico pre Košice. Slovan pokľakol na ľade najslabšieho celku ligy TASR 20. 10. 2024
Trenčín reaguje na nevydarený vstup do sezóny. Skúsený tréner na lavičke Dukly skončil TASR 19. 10. 2024
VIDEO: Hokejistky USA do semifinále, Američanka sa postarala o tento husársky kúsok Róbert Ďurkáč 13. 2. 2018
KVÍZ pre hokejových fajnšmekrov: Slovenská reprezentácia na olympijských hrách Karol Chren 13. 2. 2018
VIDEO: Arizona s Pánikom zdolala Chicago, Trocheckov hetrik pri výhre Floridy nad Edmontonom Katarína Ács 13. 2. 2018
Hokej VIDEO: Skvelý Tatar dvomi gólmi zariadil výhru Detroitu nad Washingtonom Róbert Ďurkáč 12. 2. 2018
Hokej Chárov Boston prehral doma s Buffalom 2:4. Marner z Toronta s bilanciou 2+3 Zuzana Žigová 11. 2. 2018
ZOH 2018 Fandíme si navzájom! Slovenskí hokejisti budú povzbudzovať Nasťu Kuzminovú Ivan Čerňanský 10. 2. 2018
Hokej Bicek ukončil kariéru: S Košicami sme sa nerozišli tak, ako som predpokladal Zuzana Gálisová 8. 2. 2018
ZOH 2018 FOTOGALÉRIA: Pozrite si, ako vyzerajú izby našich hokejistov v Pjongčangu Zuzana Gálisová 8. 2. 2018
Hokej Boston zvíťazil na ľade Rangers 6:1, k hladkému triumfu im pomohol Chára Katarína Ács 8. 2. 2018
Hokej Zvolen vyhral na ľade Dukly a preskočil ju v tabuľke, Líder z Nitry doma zdolal Poprad Karol Chren 7. 2. 2018
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Ukrutné mrazy a 1100 kilometrov v nohách. Slovák, ktorý pokoril Južný pól, volal domov raz za pár dní
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO