Valjent aj Greif ukazujú kvalitu i naďalej. Odohrali celý duel a prispeli k porážke Madridčanov TASR 20. 10. 2024
Šanca na poslednú veľkú trofej pre chlapca z Rosária? Messi hetrikom katapultoval Miami na MS klubov TASR 20. 10. 2024
Nedeľa v Serii A: Fiorentina s gólovým galakoncertom, Neapol to zvládol aj bez zraneného Lobotku TASR 20. 10. 2024
Premier League so staronovým lídrom. City však ratovalo tri body v hodine dvanástej TASR 20. 10. 2024
Futbal FOTO: Slováci sa už pripravujú v Abú Zabí. Takto vyzeral ich tréning Marcel Marcišiak 5. 1. 2017
Futbal Čína chce dobyť futbalový svet. Pomôcť jej v tom má gigantická futbalová akadémia Karol Chren 5. 1. 2017
Futbal VIDEO: Argentíne vyrastá veľký futbalový talent: Vedenie lopty má ako Messi Karol Chren 4. 1. 2017
Futbal Lineker má kuriózny problém: Prečo mi stále posielajú použitý toaletný papier? Karol Chren 2. 1. 2017
Futbal Kozákova družina je kompletná, hráči z druhej vlny zabojujú o národný dres Karol Chren 2. 1. 2017
Futbal TOP 50 najkrajších gólov roku 2016: Do výberu sa dostal aj Hamšíkov projektil Karol Chren 2. 1. 2017
Futbal VIDEO: Giroudov novoročný "kop škorpióna" už teraz kandiduje na gól roka Karol Chren 2. 1. 2017
Futbal Chelsea vyrovnala rekord Arsenalu, Cahill: "Ťažšie ako sme čakali" Zuzana Gálisová 31. 12. 2016
Futbal Hull remizoval s Evertonom a odpútal sa z dna tabuľky Premier League Ivan Čerňanský 31. 12. 2016
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Ukrutné mrazy a 1100 kilometrov v nohách. Slovák, ktorý pokoril Južný pól, volal domov raz za pár dní