Valjent aj Greif ukazujú kvalitu i naďalej. Odohrali celý duel a prispeli k porážke Madridčanov TASR 20. 10. 2024
Šanca na poslednú veľkú trofej pre chlapca z Rosária? Messi hetrikom katapultoval Miami na MS klubov TASR 20. 10. 2024
Nedeľa v Serii A: Fiorentina s gólovým galakoncertom, Neapol to zvládol aj bez zraneného Lobotku TASR 20. 10. 2024
Premier League so staronovým lídrom. City však ratovalo tri body v hodine dvanástej TASR 20. 10. 2024
Galis si zobral na mušku legionárov v našej lige. Tieto slová ich nepotešia Zuzana Gálisová 25. 8. 2018
Futbal Pražskú Spartu vyčíňanie fanúšikov v predkole EL vyšlo poriadne draho Róbert Ďurkáč 24. 8. 2018
Futbal Najnovšie snímky výstavby Národného štadióna. Nevieme sa dočkať jeho otvorenia Róbert Ďurkáč 24. 8. 2018
Futbal Predaj Liverpoolu sa neuskutoční, majitelia prípadnú transakciu odmietli Róbert Ďurkáč 24. 8. 2018
Futbal Chcel som postaviť odchovancov, vedenie to odmietlo. Extréner Slovana opísal pomery v klube Róbert Ďurkáč 23. 8. 2018
Futbal Zabudnite na tanec pri aute. Hviezda Tottenhamu prišla s touto krkolomnou výzvou Róbert Ďurkáč 23. 8. 2018
Futbal Zvrat v príchode Depetrisa do Trnavy, klub jeho príchod nateraz nepotvrdil Róbert Ďurkáč 23. 8. 2018
Futbal LM: Ajax aj AEK uspeli v prvých dueloch play off, Záhreb remizoval v Berne Karol Chren 22. 8. 2018
Futbal Trnava pred kľúčovým duelom EL prišla o ďalšiu oporu, smeruje do zahraničia Róbert Ďurkáč 22. 8. 2018
Futbal LM: Benfica i Crvena Zvezda v prvých dueloch doma remizovali, triumf PSV Karol Chren 21. 8. 2018
Futbal Ödegaard si musí na šancu v Reale Madrid počkať, klub ho opäť poslal na hosťovanie Róbert Ďurkáč 21. 8. 2018
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím