Valjent aj Greif ukazujú kvalitu i naďalej. Odohrali celý duel a prispeli k porážke Madridčanov TASR 20. 10. 2024
Šanca na poslednú veľkú trofej pre chlapca z Rosária? Messi hetrikom katapultoval Miami na MS klubov TASR 20. 10. 2024
Nedeľa v Serii A: Fiorentina s gólovým galakoncertom, Neapol to zvládol aj bez zraneného Lobotku TASR 20. 10. 2024
Premier League so staronovým lídrom. City však ratovalo tri body v hodine dvanástej TASR 20. 10. 2024
Futbal VIDEO: Hamšík spôsobil v Göteborgu ošiaľ. Na letisku ho vítali stovky priaznivcov Róbert Ďurkáč 8. 3. 2021
Futbal Slovan Bratislava je o krok bližšie k titulu. Svoje prvé ligové góly strelil Vladimír Weiss Jana Habarová 6. 3. 2021
Futbal Hamšíkov návrat na Slovensko môže nastať aj po prestupovom termíne. Vďaka tejto výnimke Róbert Ďurkáč 5. 3. 2021
Futbal VIDEO: Infarktový záver zápasu Sassuolo - Neapol. Haraslín mal prsty v dvoch penaltách Karol Chren 4. 3. 2021
Futbal VIDEO: Jeden krajší ako druhý. Hneď dva víkendové zásahy z Anglicka ašpirujú na gól roka Karol Chren 1. 3. 2021
Futbal LM: City natiahli víťaznú šnúru, Real pokoril oslabenú Atalantu v závere Róbert Ďurkáč 24. 2. 2021
10 min. o športe Reprezentačný kouč Tarkovič: Čaká nás najťažší rok v histórii, musel som urobiť ťažké rozhodnutie Karol Chren 24. 2. 2021
Futbal Valjent podpísal s Mallorcou nový dlhoročný kontakt. Klub to oznámil na bilboardoch Karol Chren 24. 2. 2021
Futbal V Katare zomrelo počas príprav na MS vo futbale viac než 6500 robotníkov zo zahraničia Karol Chren 23. 2. 2021
Futbal VIDEO: Tomáš Suslov sa v Holandsku blysol parádnym gólom do siete Heerenveenu Karol Chren 21. 2. 2021
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím