Troch najvyšších ústavných činiteľov chcú presťahovať. Podľa našich zistení už vybrali prvé adresy Viktor Serebryakov 5. 8. 2024
Klamstvá v politickej antikampani. Smer straší imigrantmi a používa prekrútené výroky politikov Jana Habarová 15. 1. 2020
Streľba v Kyjeve. Paľbu spustili na auto regionálneho politika, jeho syn (†3) zomrel v sanitke Katarína Ács 2. 12. 2019
Radičová: Ak sa nebudeme dožadovať charakterných politikov, tak mám o Slovensko obavy Marcel Marcišiak 13. 3. 2017
Ivan Štefunko: Progresívne Slovensko neplánuje pozbierať politikov z iných strán Marcel Marcišiak 2. 3. 2017
Exkluzívne Kollár: Som hriešnik, ale ak budú chcieť zbúrať kostol, budem ho brániť s mečom v ruke Marcel Marcišiak 30. 1. 2017
Exkluzívne Nicholsonová: Hejteri mi želali rakovinu a odobratie mojich troch detí Marcel Marcišiak 26. 1. 2017
Exkluzívne Predseda KDH Alojz Hlina: V boji o konzervatívneho voliča sa zrazíme s Kollárom a Kotlebom Marcel Marcišiak 19. 1. 2017
Exkluzívne Hrnčiar o kauze Bašternák: Verím štátnym inštitúciám a v elementárnu spravodlivosť Marcel Marcišiak 9. 1. 2017
Exkluzívne Beblavý: Problém slovenskej politiky? Každý chce byť predseda Marcel Marcišiak 28. 12. 2016
Exkluzívne Remišová: Kandidát na župana? V Banskej Bystrici by som si priala Michala Handzuša Marcel Marcišiak 15. 12. 2016
Exkluzívne Bugár: Pravicová vláda by už neexistovala, Fico aspoň dodržuje dohody Marcel Marcišiak 5. 12. 2016
Exkluzívne Ľuboš Blaha: Nebyť našich sociálnych opatrení, tak má Kotleba 35 percent Marcel Marcišiak 30. 11. 2016
Exkluzívne Sulík na margo svojho blogu o Mohamedovi: „Slniečkári“ ma asi nebudú milovať Marcel Marcišiak 31. 10. 2016
Exkluzívne Rybníček: Aby som zmenil Slovensko, potrebujem 30 percent a tri volebné obdobia Marcel Marcišiak 21. 10. 2016
Exkluzívne Flašík o Kaliňákovi: Takto to dopadne, keď človek stratí kontakt s realitou Marcel Marcišiak 14. 10. 2016
Maďarsko Maďarský politik navrhol použiť prasacie hlavy na odstrašenie migrantov Katarína Ács 23. 8. 2016
Nebezpečný muž mal neďaleko našich hraníc arzenál výbušnín. Polícia stále zisťuje, čo všetko je ukryté v tuneloch pod domami
Nebezpečný muž mal neďaleko našich hraníc arzenál výbušnín. Polícia stále zisťuje, čo všetko je ukryté v tuneloch pod domami