Harrisová vyzvala Trumpa, aby mal počas debaty po celý čas zapnutý mikrofón. Jeho tím rýchlo reaguje TASR 31. 8. 2024
Trump chce v septembri diskutovať s Harrisovou až trikrát. Zatiaľ mu predvolebnú debatu potvrdila iba jedna televízia TASR 9. 8. 2024
Peter Pellegrini bude rešpektovať odporúčania k bývaniu počas prezidentského mandátu TASR 25. 5. 2024
Kandidát na prezidenta Robert Mistrík: Bol by som nerád, keby sme prenechali krajinu nevhodným ľuďom Marcel Marcišiak 26. 6. 2018
Prezidentské voľby Mistrík ohlásil prezidentskú kandidatúru v rodnom meste Zuzana Gálisová 25. 6. 2018
Exkluzívne Milan Krajniak: Moje politické názory sú úplne odlišné od Kotlebu či Harabina Marcel Marcišiak 12. 6. 2018
Exkluzívne Čaputová: Som pevne rozhodnutá byť prezidentkou, v kampani nechcem byť len bilbordom pre stranu Marcel Marcišiak 1. 6. 2018
Žilina na sídlisku Hájik začína so spoplatnením parkovania. Miestni sa búria, podľa nich to nie je fér
Dezinfikujú ľudí aj budovy. V Strážskom potvrdili žltačku, počet nakazených rastie aj v Michalovciach
Pred zápasmi jedol klobásy a kraľoval Bundeslige, do veľkoklubu ho nepustili. Fantóm je v Nemecku ako boh
Nebezpečný muž mal neďaleko našich hraníc arzenál výbušnín. Polícia stále zisťuje, čo všetko je ukryté v tuneloch pod domami