Obnovili slávnu pochúťku. Tradičné muránske buchty lákajú ľudí nielen zo Slovenska Jarmila Kováčová 20. 10. 2024
Slovenskí influenceri v gastro biznise: Akým výzvam čelia Lula či Jovinečko? Natália Bačíková 20. 10. 2024
Z milovanej dediny sa všetci museli odsťahovať. Horné Opatovce zničila ekologická katastrofa Denisa Czibulka 19. 10. 2024
Temné tajomstvá cintorína, z ktorých vám prebehne mráz po chrbte: Konali sa tu satanistické rituály Pavol Borkovič 19. 10. 2024
Vďaka našej reportáži zistila prokuratúra pochybenia súdu v prípade hokejistu Salajku (†30) Zuzana Gálisová 28. 3. 2017
Reflex Reportérka Kristína Kövešová si nebojácne posvietila na dílerov Pentagonu Zuzana Gálisová 21. 3. 2017
Anna Remiášová Ako si žijú po únose Kováča ml.: Spokojný dôchodca Mečiar, Lexa si vychutnáva luxus Nikola Teleková 20. 3. 2017
Reflex Oskar Fegyveres navštívil hrob Róberta Remiáša: Bol to kamarát, brat Ivan Čerňanský 20. 3. 2017
Reflex Mamičky si kúpili mäso zo supermarketu. Po tejto skúsenosti to už nikdy neurobia Nikola Teleková 15. 3. 2017
Reflex Bratislavčan v rámci recesie chodieval na svadby, kde ho nepozvali Zuzana Gálisová 14. 3. 2017
Jedlo Prehovoril bývalý zamestnanec závodu. Po tomto vás prejde chuť na mäso Nikola Teleková 13. 3. 2017
OTO 2017 Markíza má päť sošiek OTO! Programom roka šou Tvoja tvár znie povedome Ivan Čerňanský 11. 3. 2017
Paralýza Zažili ste už spánkovú paralýzu? Toto by ste nedopriali ani najhoršiemu nepriateľovi Nikola Teleková 10. 3. 2017
My ženy Najkrajšia premena manželov v O 10 rokov mladší. Po mesiacoch sme ich navštívili Nikola Teleková 7. 3. 2017
Reflex Zo sestier sa stali siroty. Vyzbierali im peniaze, tie sa k nim za dva roky nedostali markiza.sk 6. 3. 2017
Reflex Spoveď bývalého väzňa o tajnom živote a hierarchii odsúdených: Zmenil som sa k horšiemu Nikola Teleková 3. 3. 2017
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím