Z pacientov pekári. Štát znížil celiatikom kvóty na pečivo a nahradil ich múkou, teraz avizuje zmeny Chantal R. Staruch 21. 10. 2024
Nebezpečenstvo voľnopredajných liekov proti bolesti: Čo sa stane pri dlhodobom užívaní? Nina Baková 20. 10. 2024
Maďarský turista zbieral v Tatrách čučoriedky, pohrýzla ho vretenica a skončil v nemocnici Vladimíra Drábiková 19. 8. 2022
Prípady kliešťovej encefalitídy rapídne stúpajú. V dvoch krajoch vyhlásili epidémiu Katarína Kiššová 18. 8. 2022
Zdravie Simonu na smrť vystrašila krv v plienke. So svojou trojdňovou dcérou si zbytočne prežila muky Vladimíra Drábiková 18. 8. 2022
Zdravie Raritný pôrod pod Tatrami. Bratia dvojičky prišli na svet každý iným spôsobom Ján Tribula 17. 8. 2022
Zdravie Zmena systému objednávania pacientov, ktorú navrhuje ministerstvo, zaskočila lekárov Zuzana Holienčíková 17. 8. 2022
Kultúra Chvíľková hanba v ambulancii za to stojí. Po „festivalovom dobrodružstve“ sa otestujte na pohlavné choroby Mária Schumerová 16. 8. 2022
Zdravie Stále sa ma dotkne, keď mi dedko povie, aby som nenosila krátke šaty. Ema zažila drastické diéty a záchvaty prejedania (rozhovor) Katarína Kiššová 16. 8. 2022
Zdravie Zisťovali sme viac o pacientoch infikovaných opičími kiahňami. Prvý je už vyliečený Vladimíra Drábiková 16. 8. 2022
Zdravie Poisťovňa im nechce preplatiť celú liečbu. Rodičia ťažko chorej Laury stoja pred dilemou Martin Jedinák 15. 8. 2022
Zdravie S anomáliou sa obrátila na zubárov v Česku. Poisťovňa jej za drahú liečbu preplatila iba drobné Reflex 15. 8. 2022
Zdravie Hlasné, tiché, zadržané alebo viacnásobné. Kýchnutie má každý individuálne, my sme však zisťovali, od čoho to závisí Vladimíra Drábiková 14. 8. 2022
Zdravie Ďalší úspech našich lekárov. S pomocou dvoch tyčí a 24 skrutiek narovnali 16-ročnému dievčaťu chrbticu Marián Lechan 13. 8. 2022
Zdravie Plané sľuby sa po rokoch premenili na činy. Kúpele Sliač dostanú obrovskú finančnú injekciu a novú podobu Ľubomír Fronko 12. 8. 2022
Zdravie Situácia sa zhoršuje. Počet prípadov opičích kiahní na Slovensku sa opäť zvýšil Vladimíra Drábiková 12. 8. 2022
VIDEO: Stolička do štúdia i hromadná fanúšikovská bitka. Sparta získala double v „nedôstojnom“ finále
Okolo Slovenska aj so Saganom už budúci týždeň. Pozrite si, či cyklistický festival navštívi aj vašu obec