ON-LINE Matúš Šutaj Eštok sa ospravedlnil, že sa o správe SIS nevyjadril správne TVNOVINY.sk 20. 10. 2024
Podľa ministra vnútra chcú do policajného zboru vstúpiť tisícky ľudí ročne. Chce upraviť kritériá Katarína Kiššová 20. 10. 2024
Školstvo a vedci prídu o desiatky miliónov z eurofondov. Peniaze prepadnú, varuje opozícia Zuzana Žigová 12. 12. 2018
Prezident vetoval dane pre obchody a novelu o polícii. Parlament bude hlasovať ešte raz Zuzana Žigová 12. 12. 2018
Politika PRIESKUM: Najväčšie šance v prezidentských voľbách majú Mistrík a Bugár Katarína Ács 12. 12. 2018
Financie Štyri školy už využili na obnovu internátov všetky pridelené peniaze Katarína Ács 12. 12. 2018
Konzervatívci Mayová získala dostatočnú podporu, aby prežila hlasovanie o nedôvere Jana Habarová 12. 12. 2018
PO Slová sú jedna vec, realita druhá: Okres Svidník doplatil na nenaplnený sľub vlády Jana Habarová 8. 12. 2018
Krimi Do protestov sa zapojilo cez 30-tisíc ľudí, polícia použila slzotvorný plyn Jana Habarová 8. 12. 2018
Veľký Slavkov Prezident Kiska sa v spore o pozemky vo Veľkom Slavkove neodvolá. So žalobcom sa stretol Zuzana Žigová 7. 12. 2018
Politika Kaliňák bude žalovať prezidenta Kisku, v kauze únosu Vietnamca vraj zneužil štátnu moc Zuzana Žigová 6. 12. 2018
Politika Sulík: To, čo predviedli Kiska, Pellegrini a Lajčák je bezprecedentné Zuzana Žigová 5. 12. 2018
Politika Vláda nesúhlasí s Globálnym paktom OSN o migrácii. Do Marrakéša pošleme list Zuzana Žigová 5. 12. 2018
Vianočný stromček Vianočný stromček pred budovou parlamentu dlho nevydržal. Vraj sa nepáčil Dankovi Karol Chren 4. 12. 2018
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO